Sun Racing Christmas quiz: Test your racing knowledge with our cracking Christmas quiz

  • 0

Sun Racing Christmas quiz: Test your racing knowledge with our cracking Christmas quiz

Category : Horse Racing

THINK you’re a horse racing know it all?
Test your knowledge and see if you are the ultimate racing fan with our Sun Racing Christmas quiz.
Getty Images – Getty
JANUARY
1. Which teenage jockey rode Coral Welsh National winner Raz de Maree?
a. James Bowen b. Jason Watson c. Jack Kennedy
2. From which popular TV show did Sun Racing’s Matt Chapman get replaced after one appearance?
a. Celebrity Big Brother b. Dancing On Ice c. Love Island
Photograper has full copyright
FEBRUARY
3. Faugheen was sent off hot favourite for the Irish Champion Hurdle but finished second. Who beat him?
a. Jezki b. Apple’s Jade c. Supasundae
4. Which Cheltenham Festival ace made his belated reappearance in the Game Spirit Chase at Newbury?
a. Altior b. Buveur D’Air c. Un De Sceaux
Sportsfile – Subscription
MARCH
5. Willie Mullins trained the first three home in the Champion Bumper. Who rode the 25-1 winner Relegate?
a. Katie Walsh b. Patrick Mullins c. Ruby Walsh
6. Native River gave Richard Johnson a second Gold Cup 18 years after his first, who did he ride to success in 2000?
a. See More Business b. Looks Like Trouble c. Viking Flagship
7. Who was crowned top jockey at the Cheltenham Festival?
a. Davy Russell b. Ruby Walsh c. Barry Geraghty
PA:Press Association
APRIL
8. Gordon Elliott won his second Grand National with Tiger Roll. Who gave him his first in 2007?
a. Silver Birch b. Horse Chestnut c. Golden Oak
9. Who notched his third champion jump jockey title with 176 winners?
a. Sam Twiston-Davies b. Tony McCoy c. Richard Johnson
Getty Images – Getty
MAY
10. Which Grand National-winning jockey announced his retirement after winning on Happy Escape at Chepstow?
a. AP McCoy b. Timmy Murphy c. Leighton Aspell
11. The Craven Stakes was won by Derby hero Masar, but which multiple Group 1 winner finished third?
a. Cracksman b. Saxon Warrior c. Roaring Lion
PA:Press Association
JUNE
12. Which Aidan O’Brien-trained filly landed the Oaks at Epsom?
a. Forever Together b. Together Forever c. Forever In Love
13. Accidental Agent was an emotional Group 1 winner for Eve Johnson-Houghton at Royal Ascot. What was his SP?
a. 100-1 b. 50-1 c. 33-1
14. Name the Gold Cup winner who went on to land a £1 million bonus.
a. Stradivarius b. Bach c. Tchaikovsky
PA:Press Association
JULY
15. Roaring Lion gave which young jockey his first British Group 1 success in the Coral-Eclipse?
a. Jason Watson b. Callum Rodriguez c. Oisin Murphy.
16. Poet’s Word came out on top in a thrilling battle with stablemate Crystal Ocean to win the King George at Ascot. Who trained the pair?
a. John Gosden b. Sir Michael Stoute c. Clive Cox
PA:Press Association
AUGUST
17. Which horse finally landed a Group 1 at the 16th attempt in Goodwood’s Sussex Stakes?
a. Thunder Snow b. Lightning Spear c. Thundering Blue
18. Alpha Delphini sprang a 40-1 surprise in the Nunthorpe at York. Which speedster went off 4-5 favourite?
a. Harry’s Angel b. Battaash c. Caravaggio
Getty Images – Getty
SEPTEMBER
19. At which racecourse did Arc hero Enable make her winning reappearance?
a. Lingfield b. Kempton c. Bath
20. Who defeated red-hot favourite Alpha Centauri in Leopardstown’s Matron Stakes?
a. Magical b. Wild Illusion c. Laurens
AP:Associated Press
OCTOBER
21. The Arc returned to refurbished Longchamp after two years where?
a. Chantilly b. Saint-Cloud c. Lyon
22. Who rode Cracksman to a repeat win in the Champion Stakes?
a. Ryan Moore b. Frankie Dettori c. William Buick
Getty Images – Getty
NOVEMBER
23. Who was left with their pants down after a fall at Ascot?
a. Jamie Moore b. Aidan Coleman c. Nico De Boinville.
24. Which Flat trainer signed off after 43 years with a runner at Wolverhampton?
a. Luca Cumani b. Clive Brittain c. Michael Bell
Getty Images – Getty
DECEMBER
25. Which jockey described their Cheltenham winner as ‘Pegasus’?
a. Sean Bowen b. Bryony Frost c. Harry Skelton
26. Southwell specialist General Tufto retired aged 13 after how many starts?
a. 200 b. 210 c. 218
PA:Press Association

You Could Win on International Credit Union Day!
Monday October 15, 2018

Celebrate the platinum anniversary of International Credit Union Day with Educators Credit Union! Because it’s the 70th anniversary, we are going all out to celebrate the credit union movement and giving back to our members. Starting tomorrow, come into any Educators Credit Union branch and find the Platinum Lining bag. Next to the bag is […]

The post You Could Win on International Credit Union Day! appeared first on 138bet Register.

Answers

Third round of #DreamFearlessly Fan Vote Contest for final two roster spots in 2019 Under Armour All-America Game underway
Thursday November 01, 2018

The final two roster spots for the Under Armour All-America Game will be decided by fan vote presented American Family Insurance and Intersport. Round 3 is officially underway. Vote Now! CONTEST: VIEW THE FULL BRACKET The voting website features the full bracket and video highlights of each player. Voting is limited to one vote per browser session […]

The post Third round of #DreamFearlessly Fan Vote Contest for final two roster spots in 2019 Under Armour All-America Game underway appeared first on 138bet Register.

1. A
2. B
3. C
4. A
5. A
6. B
7. A
8. A
9. C
10. B
11. C
12. A
13. C
14. A
15. C
16. B
17. B
18. B
19. B
20. C
21. A
22. B
23. A
24. A
25. B
26. C

Link sopcast Acestream trận Besiktas vs Genk (2h00 ngày 26/10)
Thursday October 25, 2018

By Bóng Đá 24h Updated: October 25, 2018 Thứ năm (25/10): cup châu Âu 2h00 ngày 26/10: Besiktas vs Genk Kết quả trận Besiktas vs Genk: ? ( Xem kết quả bóng đá – livescore ở đây)+ Link sopcast trận Besiktas vs Genk:…(Bóng Đá 8 cập nhật link sopcast xem trận Besiktas vs Genk trước 1h45′ ngày 26/10 và cập

The post Link sopcast Acestream trận Besiktas vs Genk (2h00 ngày 26/10) appeared first on W88TOP.


Phản hồi gần đây

Chuyên mục